Boom_hidden huts.jpg

Op avontuur in de mooiste Nederlandse natuur

HIDDEN HUT

Word wakker in het ochtendgloren dat zich een weg boort door de bomen. Ontdek de vele wandelpaden en ga op avontuur! Maar vooral: neem goed de tijd om te ontspannen, weg te zijn van je normale leven en terug naar de basis te gaan in een hidden hut.

HOE WERKT HET?

De hidden huts staan in de natuur.  Als je je verblijf boekt, krijg je van ons het adres van een parkeerplaats óf een station. Hier begint het avontuur al.  Je krijgt van ons een beschrijving en afhankelijk van je voorkeur arriveer je na een prachtige wandeling of fietstocht bij de hidden hut. 

VOORZIENINGEN

Een hidden hut is een comfortabel tiny house, uitgerust met de basis-voorzieningen die je nodig hebt om je helemaal onder te dompelen in de omgeving. Een tweepersoonsbed met een comfortabel matras. Een houtkachel om je warm te houden tijdens koude nachten, een eenvoudig keukentje en een duurzaam composttoilet. Omdat alle hidden huts 100% off-grid zijn, zetten we vers drinkwater voor jullie klaar. Er zijn USB-laadpunten zodat jullie je telefoon op kunnen laden, maar er zijn geen stopcontacten en de Wifi hebben we ook thuis gelaten.

ACTIVITEITEN

Er liggen geen dikke mappen met informatie over de omgeving in de hut. We willen je juist uitdagen om zelf op avontuur te gaan in de omgeving en te genieten van het kleine dichtbij de hut. In sommige hutten liggen een paar spelletjes, of  een verdwaalde wandelkaart. En een zwerfboek, achtergelaten door 1 van de eerdere gasten, deze mag je lenen, maar we willen je ook vragen om zelf weer een zwerfboek te doneren. 

WAT JE VERDER MOET WETEN

De hidden huts staan in de natuur, zorg dus voor goede kleding en goede schoenen zodat je er lekker op uit kunt trekken. Er is geen beddengoed, we gaan er vanuit dat je een eigen slaapzak hebt. Voor de echt koude nachten hebben we wel voor dekens gezorgd.