Boom_hidden huts.jpg

Op avontuur in de mooiste Nederlandse natuur

HIDDEN HUT

Word wakker in het ochtendgloren dat zich een weg boort door de bomen. Ontdek de vele wandelpaden en ga op avontuur in het bos. Maar vooral: neem goed de tijd om te ontspannen, weg te zijn van je normale leven en terug naar de basis te gaan in een hidden hut.

HOE WERKT HET?

De hidden huts staan midden in het bos en zijn alleen te voet te bereiken. Helemaal weg van de bewoonde wereld. Als je je verblijf boekt, krijg je van ons het adres van een parkeerplaats aan de rand van het bos. Hier kun je je auto parkeren en begint het avontuur. Bij  de parkeerplaats hangt namelijk een kluisje met daarin de wandelroute om bij jullie hidden hut te komen. Er is altijd een korte route van minder dan een uur, maar je kunt natuurlijk ook een van de langere routes kiezen. 

VOORZIENINGEN

Een hidden hut is een comfortabel tiny house, uitgerust met de basis-voorzieningen die je nodig hebt om je helemaal onder te dompelen in de omgeving. Een opgemaakt tweepersoonsbed met een comfortabel matras. Een houtkachel om je warm te houden tijdens koude nachten, een eenvoudige keuken en een duurzaam composttoilet. Omdat alle hidden huts 100% off-grid zijn, zetten we vers drinkwater voor jullie klaar. Er zijn USB-laadpunten zodat jullie je telefoon op kunnen laden, maar er zijn geen stopcontacten en de Wifi hebben we ook thuis gelaten.

ACTIVITEITEN

In iedere hidden hut liggen kaarten voor wandelroutes en andere bezienswaardigheden die je kunt bezoeken tijdens je verblijf. We geven je natuurlijk ook de ins en outs over de lokale begroeiing en dieren die je wellicht tegenkomt. Mocht het nou slecht weer zijn kun je natuurlijk ook een van de bordspellen pakken.

WAT JE VERDER MOET WETEN

De hidden huts staan midden in het bos, zorg dus voor goede kleding en goede schoenen zodat je er lekker op uit kunt trekken.

Ochtend_hidden huts.jpg

STUUR EEN BERICHT

© 2020 | ontwerp door Ondernemende Gasten | Hidden huts is een initiatief van Liberte Tiny Houses