valentin-salja-HVbsVaB4EdU-unsplash_edited.jpg

Op avontuur in de mooiste Nederlandse natuur

HIDDEN HUT

Terug naar de basis. Na een prachtige dagtocht aankomen in een sobere maar comfortabele trekkershut. Ver weg van de waan van de dag, Stilte, sterrenhemel en een knapperend vuurtje. Wakker worden in het ochtendgloren dat zich een weg boort door de bomen. Een nieuw avontuur. 

HOE WERKT HET?

De hidden hut ligt verscholen in de Biesbosch en is alleen bereikbaar per boot, fiets of lopend. Als je je verblijf boekt, krijg je van ons een wandel- en vaartocht naar de hidden hut en een kaart. Ook krijg je de coördinaten van de locatie, zodat je eventueel zelf een route kunt uitstippelen of een fietsroute kunt samenstellen aan de hand van het bekende knooppuntennetwerk. Zo begin het avontuur. Na een mooie tocht arriveer je bij de hidden hut. Met een sleutelkastje en de bijbehorende code, die je enkele dagen voor vertrek ontvangt, krijg je toegang tot de hut.  

Honden, de beste (wandel)maatjes, zijn natuurlijk welkom.  

VOORZIENINGEN

De hidden hut is een comfortabele trekkershut: uitgerust met alle basisvoorzieningen die je nodig hebt om je helemaal onder te dompelen in de omgeving. Er is een fijne bank en een tweepersoonsbed (bereikbaar via een stevige ladder) met een goed matras. Er is geen beddengoed aanwezig, we gaan er vanuit dat je een eigen slaapzak mee hebt. Voor de echt koude nachten hebben we voor dekens gezorgd. 

De hidden hut is 100% off-grid, ofwel elektra komt van zon. Voor de zekerheid zijn er lantaarns. Er is een houtkachel met een voorraad stookhout om je warm te houden tijdens koude nachten, een eenvoudig keukentje en een duurzaam composttoilet. We zetten voldoende drinkwater voor je klaar. Er is een USB-laadpunt zodat je je telefoon op kunt laden, maar er zijn geen stopcontacten en de Wifi hebben we ook thuis gelaten.

ACTIVITEITEN

De hidden hut staat midden in de natuur. Er is dan ook geen winkel of vertier in de buurt. Geniet van de prachtige omgeving rondom de hut. Rust uit, drink een glas wijn, heb een goed gesprek met je reisgenoot of een passerende eekhoorn. Er liggen een paar spelletjes en boeken.  

WAT JE VERDER MOET WETEN

Wanneer je de hidden hut boekt, ontvang je aanvullende praktische informatie voor een fijn verblijf.